Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Trump, la Paris de Ziua Frantei. A asistat la parada alaturi de Macron (VIDEO)

Trump, la Paris de Ziua Frantei. A asistat la parada alaturi de Macron (VIDEO)

Autor:

Aflat la Paris in ziua in care francezii celebreaza Ziua Nationala, cuplul prezidential american a asistat, alaturi de Brigitte si Emmanuel Macron, la deja celebra defilare si la show-ul aerian pregatit cu aceasta ocazie.

 

parad Trump, la Paris de Ziua Frantei. A asistat la parada alaturi de Macron (VIDEO)Din imaginile transmise live din capitala franceza s-a putut vedea ca in timp ce vazduhul era survolat de aparatele de zbor care participau la ceremonialul pregatit pentru sarbatoarea de 14 iulie, Donald Trump si Emmanuel Macron au avut, in mai multe randuri, scurte dialoguri.

parad2 Trump, la Paris de Ziua Frantei. A asistat la parada alaturi de Macron (VIDEO)La parada ce marcheaza 228 de ani de la caderea Bastiliei au participat atat soldati, cat si avioane americane, dupa cum se poate observa din imaginile de mai jos.

parad3 Trump, la Paris de Ziua Frantei. A asistat la parada alaturi de Macron (VIDEO)In alta ordine de idei, tinuta aleasa de catre Prima Doamna a SUA a fost remarcata si laudata.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!