AcasăPoliticaTraian Basescu si-a dus nepotica la parada de 1 decembrie

Traian Basescu si-a dus nepotica la parada de 1 decembrie

(captura B1 TV)

Fostul sef al statului a fost prezent, marti in jurul pranzului, in Piata Constitutiei. Nu singur, ci alaturi de nepotica sa in varsta de doi ani.

(captura B1 TV)

Traian Basescu si frumoasa Sofia Anais, fata cea mare a Elenei, mezina fostului cuplu prezidential, s-au alaturat miilor de bucuresteni, dar si actualului lider de la Cotroceni,  premierului Ciolos, si altor oficialitati ale statului care au ales sa vina in zona din apropierea Palatului Parlamentului pentru a urmari impresionanta parada militara de Ziua Nationala.

Intrebat cum anume vede ceremonia, din alta postura decat cea de sef al statului, Traian Basescu a recunoscut ca totul i s-a parut „foarte placut” si „fara griji”. De altfel, s-a vazut ca fostul presedinte a fost extrem de jovial si a zambit in permanenta, avand-o in brate pe Sofia, singura sa nepotica si, totodata, cel mai mare dintre cei trei copii ai celor doua fete ale sale.

Cat priveste defilarea de 1 decembrie, ca amintim ca au fost 2.600 de oameni si sute de echipamente tehnice, printre ele si avioane si elicoptere militare, care au participat la evenimentul traditional organizat, an de an, de un sfert de veac, de Ziua Nationala. Doar ca si in acest an, cum s-a intamplat, de altfel, si in 2014, ca urmare a faptului ca lucrarile de reconsolidare a Arcului de Triumf inca nu s-au incheiat, parada militara a avut loc in Piata Constitutiei.

author avatar
Cristina Stefan
200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger