AcasăPoliticaTraian Basescu, nevoit sa-si schimbe telefonul, din cauza "numarului urias de apeluri"

Traian Basescu, nevoit sa-si schimbe telefonul, din cauza „numarului urias de apeluri”

Fostul presedinte sustine ca, in fata valului mare de apeluri primite, s-a vazut nevoit sa-si schimbe telefonul.

Insa nu e vorba despre numarul de telefon, cum s-ar putea grabi unii sa creada, ci despre aparatul in sine. Care, din cate a lamurit Traian Basescu, seara trecuta, pe propriul cont de Facebook, a capitulat in fata atator apeluri primite de la romanii care au tinut sa il sune pe fostul lider de la Cotroceni.

Intreaga poveste a inceput vineri, in conditiile in care, entuziasmat de faptul ca a redevenit, oficial, membru de partid, si nu al oricadrui partid, ci al unuia in care a lasat de multe ori impresia ca isi pune mari sperante, Traian Basescu si-a dezvaluit, fara sa vrea, si numarul de telefon, in momentul in care a aratat  catre camerele TV adeziunea prin care a devenit, din 10 octombrie incepand, membru al Miscarii Populare.

De aici si deznodamantul: telefonul nu a facut fata, si, pe cale de consecinta, ramas fara mobil, fostul lider al statului nu a mai avut cum sa comunice cu sustinatorii. Si cum nu a vrut sa lase lucrurile neclarificate, Basescu a scris urmatorul mesaj pe reteaua de socializare: „Numarul urias de apeluri pe care le-am primit incepand de vineri a blocat telefonul. Softul nu a mai facut fata, touchscreen-ul s-a blocat si de aceea nu am reusit sa raspund tuturor. De maine (joi-n.r), voi avea un telefon nou si nu vor mai fi probleme care sa impiedice dialogul meu cu dumneavoastra”.

author avatar
Cristina Stefan
448 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger