Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Toader: Marti, cel tarziu, proiectul Legii de modificare a Codurilor va fi trimis Guvernului

Toader: Marti, cel tarziu, proiectul Legii de modificare a Codurilor va fi trimis Guvernului

Autor:

Cu doar cateva ore inainte sa inceapa, la sediul Ministerului Justitiei, o noua dezbatere pe tema proiectului de modificare a Codurilor – Penal si de Procedura Penala, oficialul guvernamental a facut cateva precizari despre parcursul acestui demers legislativ.

 

ministru1 Toader: Marti, cel tarziu, proiectul Legii de modificare a Codurilor va fi trimis GuvernuluiSi anume a anuntat ca, dupa ce va fi incheiata si aceasta etapa a dezbaterilor publice, in care pot fi primite propuneri ce pot aduce modificari proiectului postat pe site-ul MJ, sunt sanse sa fie trimis la Palatul Victoria, chiar in decursul zilei curente, pentru ca apoi sa ajunga pe masa senatorilor si a deputatilor. “Vom vedea daca modificam ceva din proiectul afisat pe site. Astazi, cel tarziu maine, il trimitem la Guvern si apoi la Parlament, in masura in care se vor impune modificari”, a punctat Toader, luni, la sosirea la sediul ministerului pe care il conduce.

Discutiile pe aceasta tema urmeaza sa inceapa la ora 12. O prima dezbatere pe marginea acestui proiect de lege a avut loc la finele lunii trecute.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!