Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Toader asigura: Ministerul Justitiei sustine forma Legii gratierii fara fapte de coruptie

Toader asigura: Ministerul Justitiei sustine forma Legii gratierii fara fapte de coruptie

Autor:

Dupa ce deunazi proiectul Legii gratierii a facut cale intoarsa din plen catre Comisia Juridica a Senatului, reprezentantii coalitiei de guvernare cazand de acord asupra faptului ca vor sa fie analizata forma actului normativ trimisa Legislativului din directia Guvernului, ministrul Justitiei a punctat ca institutia pe care o conduce nu sustine varianta ca demersul sa includa si fapte de coruptie.

 

ministru1 Toader asigura: Ministerul Justitiei sustine forma Legii gratierii fara fapte de coruptie“Guvernul -Ministerul Justitiei –  sprijina, sustine proiectul initial pentru Legea gratierii, cu limite reduse de pedeapsa si fara faptele de coruptie. Mai mult de atat…”, a subliniat, de la Parlament, Tudorel Toader.

In alta ordine de idei, ministrul Justitiei a adus in discutie faptul ca saptamana viitoare ar urma sa mearga in Guvern cu proiectul de lege privind modificarile aduse Codurilor -Penal si de Procedura Penala – urmand ca apoi actul normativ sa ia calea Parlamentului, in vederea dezbaterilor.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!