AcasăPoliticaTise: Ciorbea sa demisioneze din functia de ”Dusman al Poporului”

Tise: Ciorbea sa demisioneze din functia de ”Dusman al Poporului”

Prestatia „lamentabila” a lui Victor Ciorbea l-a determinat pe liberalul Alin Tise sa ceara revocarea acestuia din functia de Avocat al Poporului.

Victor Ciorbea ignora derapajele guvernantilor

„Ciorbea este sluga lui Victor Ponta”, a reclamat senatorul PNL in solicitarea pe care a depus-o la Birourile permanente ale celor doua Camere. Totodata, Tise il acuza pe Avocatul Poporului ca nu a atacat niciuna dintre  Ordonantele de Urgenta contestate de partide si societatea civila, desi ulterior o parte dintre ele au fost declarate neconstitutionale. „Am facut o analiza a activitatii de Avocat al Poporului a lui Victor Ciorbea si am ramas stupefiat. In 2014 au fost doar trei sesizari de neconstutionalitate pe legi mai vechi de 2008, dar nicio sesizare pe OUG. Avocatul Poporului a devenit institutia dusmanului poporului, iar Ciorbea este avocatul politic al PSD.

Alin Tise cere Parlamentului sa numeasca un nou Avocat al Poporului

Motiv pentru care am cerut Birourilor Permanente inceperea procedurilor pentru revocarea din functie a Avocatului Poporului pentru incalcarea Legii de functionare”, a spus senatorul PNL.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger