AcasăPoliticaTiberiu Iacob Ridzi, primarul din Petrosani, a demisionat din functiile detinute in...

Tiberiu Iacob Ridzi, primarul din Petrosani, a demisionat din functiile detinute in PDL

Tiberiu Iacob Ridzi, edilul din Petrosani, a decis sa renunte la functiile politice pe care le detinea in Partidul Democrat-Liberal, hotarare pe care a anuntat-o, joi, intr-o conferinta de presa.

Ridzi a ales sa ramana un simplu membru al PDL- filiala Petrosani, renuntand la sefia Biroului Permanent Local al PDL, dar si la postura de prim-vicepresedinte al Organizatiei Judetene al PDL Hunedoara.

Ales primar din partea PDL in urma cu sapte ani, si aflat la al treilea mandat in fruntea urbei petrosanene, Tiberiu Iacob Ridzi a declarat ca nu au fost putine datile in care si-a sacrificat viata de familie pentru munca de partid, si ca, in ultimii ani, din cei 17 ani de cand face politica, ar fi simtit rezerve din partea colegilor.  „Din pacate am simtit in ultimii ani, tot mai des, anumite rezerve ale partidului fata de mine, fata de rezultatele mele politice si fata de comunitatea pe care o reprezint. Nu am abandonat familia PDL nici atunci cand cei care stiau ca sotia mea este o victima a unei facaturi josnice, in loc sa ia atitudinea normala si morala a unui partid politic de tinuta, cautau solutii pentru a o da la o parte din viata politica. Din cauza tuturor acestor motive, am luat decizia de a renunta la toate functiile mele politice din PDL”, a sustinut Iacob-Ridzi.

Sotia edilului din Petrosani, Monica Iacob-Ridzi, fost ministru al Tineretului si Sportului, a aflat, zilele trecute, ca magistratii ICCJ au decis condamnarea sa la cinci ani de inchisoare, cu executare, intr-un dosar legat de organizarea unor manifestari legat de Ziua Tineretului – 2 mai. Sentinta nu este, insa, una definitiva.

624 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger