Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Theodor Paleologu, la DNA ca martor: “cred ca se investigheaza cultura finantarilor ciudate”

Theodor Paleologu, la DNA ca martor: “cred ca se investigheaza cultura finantarilor ciudate”

Autor:

Fostul liberal care a ocupat, la un moment dat, fotoliul de ministru al Culturii a dat declaratii, vineri dimineata, la DNA, procurorii dorind sa afle detalii in privinta modului in care a fost finantata campania electorala pentru alegerile din 2012, cand Theodor Paleologu a candidat din partea PDL la Primaria sectorului 1.

 

THEODOR PALEOLOGU RICA PETRESCU 394x500 Theodor Paleologu, la DNA ca martor: cred ca se investigheaza cultura finantarilor ciudateTrebuie spus ca Theodor Paleologu a fost audiat in calitate de martor. “Am eu mutra de suspect?, a intrebat, razand, Paleologu Jr., in replica la o intrebare a reporterilor.

Spunand ca nu stie concret cine a finantat campania respectiva, fostul ministru a detaliat: “E vorba de dosarul dnei Udrea, dar in mod concret nu stiu cine ce a decis (…) cred ca se investigheaza cultura finantarilor ciudate ale tuturor partidelor”, a precizat politicianul.

Dupa ce a discutat cu anchetatorii, declarandu-se “deceptionat ca nu a putut oferi informatii relevante”, Paleologu le-a tinut partea procurorilor, demontand “minciuna nerusinata din partea celor care compara DNA-ul cu Securitatea anilor ’50”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!