AcasăPoliticaTensiuni in tabara USR. Sotul lui Armand, atac la seful de campanie....

Tensiuni in tabara USR. Sotul lui Armand, atac la seful de campanie. Dan intervine

Clotilde Armand si sotul (foto: Facebook/Clotilde Armand)

Nici bine nu au apucat useristii sa se bucure de locul 3 obtinut la recentele desfasuratele alegeri, dupa PSD si PNL, ca in interiorul formatiunii atmosfera nu pare sa nu mai fie una festivista. Interesant este faptul ca daca la prima vedere parea ca toata lumea e multumita de acest rezultat de la parlamentare, inclusiv Clotilde Armand, sotul sau pare sa fie de alta parere.

Se vede nevoit sa arbitreze un meci intern

Abia facusera mai-marii USR-ului precizari pe marginea declaratiilor unui tanar userist aspirant la postura de deputat de Alba, in privinta posibilei nominalizari a social-democratului Dragnea in postura de premier (DETALII AICI), ca in tabara Uniunii conduse de catre Nicusor Dan a mai aparut o problema. De aceasta data, ajuns in fata acestui episod care e foarte probabil sa-l fi luat prin surprindere, Dan insusi a ales sa faca unele precizari menite sa demonteze acuzatiile pe care sotul fostei candidate la Primaria sectorului 1, Sergiu Moroianu, le aduce chiar coordonatorului de campanie al Uniunii, Matei Paun.

„Abuzuri si greseli”

Clotilde Armand si sotul (foto: Facebook/Clotilde Armand_

Intr-un mesaj postat pe contul de Facebook, Sergiu Moroianu, sotul de profesie matematician al useristei, se adreseaza colegilor sai. „Am obtinut in Bucuresti mai putin ca la alegerile locale. Tot efortul nostru de un an a rezultat in jumatate din scorul partidului de apartament PPDD in 2012!”, remarca acesta. Cand e vorba sa arate cu degetul intr-o directie, Moroianu a ales-o pe cea a coordonatorului de campanie. „S-au comis abuzuri si greseli din partea <<echipei de comunicare/campanie>> coordonate de Matei Paun. Venit la USB intial ca voluntar, Paun urmeaza sa fie platit cu o suma consistenta. Stie cineva datele financiare ale serviciilor lui Paun?”, se intreaba sotul lui Armand, concluzionand ca seful de campanie „este un personaj controversat”.

Replica sefului USR

Nu de aceeasi parere e Nicusor Dan, care vine cu unele explicatii. „Matei Paun a activat voluntar, sacrificandu-si timpul personal, fara sa ceara nimic in schimb, atat in campania electorala pentru alegerile locale cat si in campania electorala pentru alegerile parlamentare. A muncit in baza unui mandat dat de Biroul National, pe care nu l-a depasit niciodata. A avut in intreaga campanie electorala sustinerea mea si a Biroului National”, mai mai mult, se declara suparat de atitudinea „acuzatorului”. „Sunt mahnit si uluit ca Sergiu Moroianu lanseaza in spatiul public afirmatii mincinoase, multe dintre ele similare cu ale dusmanilor politici ai USR”, replica Dan pe Facebook.

375 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger