AcasăPoliticaTensiuni in tabara PMP. De la ce au pornit supararile

Tensiuni in tabara PMP. De la ce au pornit supararile

Desi abia ce a venit primavara, atmosfera din interiorul formatiunii conduse de Traian Basescu nu pare sa fie nicidecum in ton cu vremea frumoasa de afara.

(foto: turcescu.ro)

Cel putin aceasta e impresia lasata celor care au citit atat mesajul postat, in urma cu cateva ore, de catre Robert Turcescu, fostul candidat al PMP-ului la Primaria Generala, cat si replica purtatorului de cuvant al partidului. Schimbul de pareri s-a desfasurat pe Facebook, e important de mentionat.

Va spuneam ca tonul l-a dat Turcescu, care a lasat sa se intrevada ca e nemultumit de atitudinea colegilor sai, care nu ar face suficienta opozitie primaritei pesediste. Totul, dupa ce in sedinta de marti, s-a supus aprobarii Consiliului General propunerea primarului Firea privind infiintarea unor societati comerciale pe actiuni detinute in totalitate de Municipalitate. „Ca sa fie clar: cita vreme am condus organizatia PMP Bucuresti si atita timp cit am fost liderul consilierilor PMP din Consiliul General al Capitalei, cuvintul de ordine a fost OPOZITIE TOTALA fata de PSD!  Iar Firea n-a fost bine„, a tinut sa sublinieze fostul jurnalist, adaugand ca nu mai are functia in cauza inca de vara trecuta.

foto: Facebook

Vizibil deranjata de concluziile deloc aducatoare de faima formatiunii, responsabilul cu tot ceea ce inseamna comunicarea in PMP i-a dat replica, tot pe aceeasi retea de socializare. Iar raspunsul ce-l are ca destinatar pe Turcescu nu e deloc unui magulitor. „Observ ca domnul „Tic-tac” sau „Firea e bine” aduce acuzatii conducerii PMP Bucuresti. Domnul Turcescu uita, cand isi acuza colegii de blat, ca la alegerile locale „s-a batut” cu Firea si a avut sub scorul partidului, iar dupa ce a ajuns Consilier general la Bucuresti,unde ar fi avut posibilitatea sa-si arate „muschii”, a fugit la Constanta…doar pe un loc eligibil! Stiu, e minunat sa-ti acuzi public colegii din scaunul de la Parlament!”, a notat Magda Bistriceanu, fara ca purtatorul de cuvant al PMP-ului sa scape din vedere un alt aspect „P.s :daca era macar la nivelul partidului la locale, acum aveam inca un Consilier general”.

275 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger