Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Tensiuni in ALDE: Constantin a parasit sedinta in care urma sa se decida data Congresului

Tensiuni in ALDE: Constantin a parasit sedinta in care urma sa se decida data Congresului

Autor:

Daca pana acum doar se vorbea despre tensiuni in tabara ALDE, ministrul Mediului insusi admitand, zilele trecute, ca sunt “discutii” interne, fara insa sa dezvolte subiectul, mai nou disensiunile au devenit mai mult decat evidente.

 

daniel constantin rica 459x500 Tensiuni in ALDE: Constantin a parasit sedinta in care urma sa se decida data CongresuluiTotul dupa ce s-a aflat ca, duminica, tanarul co-presedinte al Aliantei a parasit sedinta Delegatiei Permanente a Aliantei.

Invocand faptul ca reuniunea n-ar fi respectat, la nivel de convocare, prevederile statutului ALDE, Constantin ar fi ales sa plece de la sedinta Delegatiei Permanente. N-a fost singurul, insa, care a decis sa faca acest pas. I s-au alaturat mai multi alesi ai neamului, inclusiv lideri de filiale. “N-am acceptat si n-o sa accept niciodata ca altcineva din afara partidului sa ia decizii in numele nostru, cu acceptul unui co-presedintre ALDE”, a subliniat Constantin, inconjurat de mai multi sustinatori.

Totodata, ministrul a subliniat – in conditiile de fata – ca nu crede ca se poate lua o decizie in privinta datei Congresului ALDE in cursul acestei zile. Chiar si asa, insa, trebuie spus ca reuniunea a continuat si dupa plecarea lui Constantin si a grupului care l-a insotit.

E important de precizat faptul ca s-a speculat ca disensiunile au aparut si pe fondul faptului ca Tariceanu ar dori sa fie organizat Congresul cat mai curand posibil, undeva dupa Pasti, in timp ce Constantin l-ar vrea organizat abia in toamna.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-06-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!