AcasăPoliticaTensiune in PC: Unii deputati, nemultumiti de alianta cu PSD

Tensiune in PC: Unii deputati, nemultumiti de alianta cu PSD

Anumiti parlamentari din Partidul Conservator nu sunt de acord cu Alianta dintre formatiunea din care fac parte si PSD. Deputatii Ovidiu Raetchi si Aurelian Ionescu se declara public nemultumiti de faptul ca PC a aderat la o alianta de stanga.

Cei doi conservatori sunt de parere ca PC ar fi trebuit sa-si respecte doctrina si sa se alature eforturilor de unificare a dreptei. Mai precis, acestia au subliniat ca se refera la dreapta reprezentata de PNL, nu de partidul fostului premier Calin Popescu Tariceanu.

„Conservatorismul este o ideologie de dreapta. In urma cu doar trei ani, cand intram in alianta cu PNL, prin intermediul careia am intrat in USL, vorbeam de reconstructia dreptei pana in 2016. Ca atare, din motive strict ideologice, Partidul Conservator ar trebui sa se regaseasca in zona de dreapta”, a spus deputatul PC Ovidiu Raetchi, la Digi24.

„Din punctul meu de vedere, continuitatea ar fi trebuit sa se manifeste in relatia cu PNL-ul clasic. Important este ca locul nostru natural este in zona de dreapta”, a adaugat acesta.

author avatar
Alina Costache
342 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger