AcasăPoliticaTB trimite a doua oara dosarul Olgutei Vasilescu la DNA

TB trimite a doua oara dosarul Olgutei Vasilescu la DNA

Decizie cu repetitie in privinta dosarului de coruptie deschis de catre procurorii DNA pe numele actualului primar al Craiovei, pe are multi il interpreteaza ca pe o victorie a Olgutei Vasilescu in fata anchetatorilor.

Joi dimineata, magistratii Tribunalului Bucuresti, care au luat in discutie aceasta cauza, au dispus restituirea la DNA, pentru refacerea anchetei. Decizia nu este, insa, una definitiva, drept urmare procurorii o pot contesta la Curtea de Apel Bucuresti.

Trebuie spus ca nu este prima oara cand se intampla acest lucru. Tribunalul a mai decis ca dosarul sa fie returnat la DNA, o data cu eliminarea unor probe, insa procurorii au contestat hotararea si au avut castig de cauza, in ideea ca dosarul s-a intors la TB, pentru continuarea judecarii in Camera preliminara.

In dosarul de fata, Vasilescu a fost acuzata de luare de mita si spalare de bani.

foto: Facebook

217 afisari

1 COMENTARIU

  1. Doamne cat a mai avut de suferit doamna OLGUTA VASILESCU!…sa fii TU purtat prin TRIBUNAL ,fara sa fii vinovata si NIMENI sa nu plateasca pentru aceasta nedreptate!!!….?…TREBUIE adoptata acea Lege A RASPUNDERII PERSONALE ca NU se mai poate…..un pensionar care se bucura pentru succesul politic al doamnei OLGUTA VASILESCU!…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger