Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Tatiana Niculescu Bran nu mai e purtatorul de cuvant al presedintelui Iohannis

Tatiana Niculescu Bran nu mai e purtatorul de cuvant al presedintelui Iohannis

Autor:

Tatiana Niculescu Bran paraseste staff-ul  Adminstratiei Prezidentiale. La circa cinci luni de la numirea in functie, Bran a anuntat ca a demisionat, marti, din functia de purtator de cuvant al sefului statului.

 

tatiana niculescu bran 345944l 350x232 Tatiana Niculescu Bran nu mai e purtatorul de cuvant al presedintelui IohannisIn conditiile in care, in ultimele zile, au existat voci care au comentat pe seama lipsei de comunicare cu mass-media in privinta unor aspecte ce tin, de pilda, de anuntarea, din timp a unor repere ce tin de programul sefului statului, s-a aflat ca, de marti incepand, responsabilul cu acest capitol, Tatiana Niculescu Bran, a parasit acest post.

Intr-o scurta declaratie, postata pe site-ul Presedintiei, Bran isi motiveaza decizia tocmai prin faptul ca a identificat ea insasi hibe la acest nivel – comunicarea cu presa, drept urmare a hotarat sa paraseasca de bunavoie echipa de la Cotroceni. “Azi, 21 aprilie a.c., m-am retras din functia de purtator de cuvant, de comun acord cu Presedintele Romaniei. Decizia mea a fost motivata de constatarea ca in perioada decembrie 2014 – aprilie 2015, colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care as fi dorit-o”, sustine Bran.

Nu in ultimul rand, Niculescu Bran, scriitor si jurnalist de meserie, precizeaza ca va ramane un sustinator al proiectului de tara al actualului presedinte, chiar daca nu va mai face parte din echipa liderului de la Cotroceni.

sursa foto: cinemagia.roComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-09-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!