AcasăPoliticaTatiana Niculescu Bran nu mai e purtatorul de cuvant al presedintelui Iohannis

Tatiana Niculescu Bran nu mai e purtatorul de cuvant al presedintelui Iohannis

Tatiana Niculescu Bran paraseste staff-ul  Adminstratiei Prezidentiale. La circa cinci luni de la numirea in functie, Bran a anuntat ca a demisionat, marti, din functia de purtator de cuvant al sefului statului.

In conditiile in care, in ultimele zile, au existat voci care au comentat pe seama lipsei de comunicare cu mass-media in privinta unor aspecte ce tin, de pilda, de anuntarea, din timp a unor repere ce tin de programul sefului statului, s-a aflat ca, de marti incepand, responsabilul cu acest capitol, Tatiana Niculescu Bran, a parasit acest post.

Intr-o scurta declaratie, postata pe site-ul Presedintiei, Bran isi motiveaza decizia tocmai prin faptul ca a identificat ea insasi hibe la acest nivel – comunicarea cu presa, drept urmare a hotarat sa paraseasca de bunavoie echipa de la Cotroceni. „Azi, 21 aprilie a.c., m-am retras din functia de purtator de cuvant, de comun acord cu Presedintele Romaniei. Decizia mea a fost motivata de constatarea ca in perioada decembrie 2014 – aprilie 2015, colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care as fi dorit-o”, sustine Bran.

Nu in ultimul rand, Niculescu Bran, scriitor si jurnalist de meserie, precizeaza ca va ramane un sustinator al proiectului de tara al actualului presedinte, chiar daca nu va mai face parte din echipa liderului de la Cotroceni.

sursa foto: cinemagia.ro

author avatar
Cristina Stefan
266 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger