Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Tariceanu vrea sa i se spuna cati romani au fost interceptati in ultimii 16 ani

Tariceanu vrea sa i se spuna cati romani au fost interceptati in ultimii 16 ani

Autor:

Dupa apelul formulat seara trecuta catre colegii parlamentari, Tariceanu revine, de aceasta data cu o cerere adresata ministrului Pruna, de la Justitie.

 

Tariceanu RICA PETRESCU1 495x500 Tariceanu vrea sa i se spuna cati romani au fost interceptati in ultimii 16 aniIn calitatea sa de senator ALDE – si nu de lider al Camerei Superioare a Parlamentului (cum s-a intamplat cu apelul in privinta cererilor DNA catre Legislativ) sau de co-presedinte al formatiunii amintite -fostul premier a transmis doua intrebari. La care vrea fie un raspuns scrie fie unul formulat prin viu grai.

Tariceanu ar vrea sa stie cati romani au fost intr-o situatia de a le fi interceptate telefoanele sau mesajele trimise via computer, incepand din 2000 si pana in anul curent. Concret, intrebarile la care politicianul ar vrea un raspuns de la ministrul Justitiei sunt urmatoarele: “Care este numarul cetatenilor romani carora le-au fost interceptate si inregistrate comunicatiile efectuate prin telefon sau prin intermediul calculatoarelor personale in perioada 2000-2016?” si “Cate interceptari si inregistrari s-au facut pe baza unor mandate emise pe numele cetatenilor romani in perioada 2000-2016?”.

Ramane de vazut care va fi soarta acestor intrebari. Cat priveste apelul adresat senatorilor si deputatilor, ca reamintim ca acela viza un eventual refuz in “a se mai pronunta in vreun fel pana la finalul legislaturii asupra cererilor venite de la DNA”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-10-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!