Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Tariceanu transmite decizia ALDE: retragerea sprijinului politic pentru actualul Guvern

Tariceanu transmite decizia ALDE: retragerea sprijinului politic pentru actualul Guvern

Autor:

“Suntem intr-o situatie premergatoare demisiei” premierului, a anuntat, in urma cu scurta vreme liderul ALDE, la scurta vreme dupa ce acelasi Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca, la sedinta conducerii Aliantei, de miercuri dupa-amiaza, s-a votat “retragerea sprijinului politic pentru Guvernul condus de premierul Sorin Grindeanu”.

 

CALIN POPESCU TARICEANU FANE 42 327x500 Tariceanu transmite decizia ALDE: retragerea sprijinului politic pentru actualul Guvern“Le-am prezentat colegilor mei doua documente – unul mai amplu de analiza a modului in care s-a indeplinit programul de guvernare si un document de sinteza”, a anuntat liderul ALDE, in urma cu scurta vreme, adaugand: “cantitativ sunt, dintr-un total de peste 390 de masuri, 260 care nu sunt implementate, abordate, cantitativ nu stam bine, dar sigur ca mult mai importanta este latura calitativa”. Concret, Tariceanu a anuntat ca sunt 16 pagini de analiza.

Totodata, Tariceanu a anuntat: “colegii m-au instiintat ca sunt cu demisiile scrise deja, la purtator, dar mi le-au inaintat mie”, din cate a anuntat seful ALDE, in semn de solidariate cu decizia BP-ului.

In asteptarea deciziei PSD-ului, partid ai carui lideri sunt in sedinta la aceasta ora, Tariceanu a subliniat ca “va trebui sa vedem care este solutia pentru iesirea din criza politica care se contureaza”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!