AcasăPoliticaTariceanu spune ca n-a avut discutii oficiale cu PNL, dar se declara...

Tariceanu spune ca n-a avut discutii oficiale cu PNL, dar se declara de acord cu Basescu

Nici bine nu apucase seful PMP sa spuna ca l-ar vedea pe Tariceanu la sefia PNL-ului, ca actualul co-presedinte al ALDE a dat de inteles ca ii da dreptate in privinta unui aspect ce tine de formatiunea liberala. In sensul in care crede ca liberalii au, intr-adevar, o problema la nivel de conducere.

De altfel, Tariceanu a admis, joi, ca s-a vazut recent cu fostul presedinte, fara ca acest lucru sa insemne, insa, ca liderii politici au stat prea mult de vorba.”M-am intalnit cu domnul Basescu de curand, pe scarile Romania TV, ne-am salutat. Am vazut declaratiile domnului presedinte ieri, referitoare la PNL si la criza de lidership. Ii impartasesc punctul de vedere”, a mentionat al doilea om in stat.

In alta ordine de idei, co-presedintele ALDE a lasat sa se inteleaga ca vede si el schimbarea de ton a liberalilor, in ceea ce il priveste, si asta, evident, pe fondul esecului PNL de la alegerile parlamentare. „Nu am facut contacte oficiale cu cei de la PNL, dar am primit diverse semnale si am vazut diversele declaratii de bunavointa. (…) Senzatia mea este ca PNL incearca (…) sa gaseasca o solutie ca sa iasa din incurcatura. Acestea sunt (…) jocuri politice”, a punctat Calin Popescu Tariceanu, joi, de la Parlament.

Va amintim ca seara trecuta, Traian Basescu declara, la acelasi post TV, ca nu ia in calcul varianta de a prelua conducerea PNL-ului, dar a vehiculat numele fostului lider al formatiunii conduse interimar de Raluca Turcan, ca varianta pentru aceasta functie. „Tariceanu poate fi presedinte la PNL. El are o cota mare de incredere. Niciun lider de acolo nu e la nivelul lui de incredere”, e de parere fostul lider de la Cotroceni.

Cititi si: PNL s-a razgandit: vrea cu Basescu si Tariceanu

396 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger