AcasăPoliticaTariceanu si-a exprimat optiunea la alegerile locale, facand apel la romani sa...

Tariceanu si-a exprimat optiunea la alegerile locale, facand apel la romani sa mearga la vot

Dupa ce si-a exprimat optiunea electorala la alegerile in cadrul carora romanii isi aleg primarii, consilierii locali/judeteni, co-presedintele ALDE a lansat un indemn, in incercarea de a-i mobiliza pe romani sa mearga, la randul lor, catre sectiile de votare.

„Imi doresc mai multa democratie nu doar la nivelul intregii tari, ci la nivelul administratiei locale”, a precizat Tariceanu, subliniind, totodata ca in opinia sa e nevoie de o „democratie mai directa, mai eficienta”.

Totodata, pe marginea primelor cifre oficiale comunicate in privinta prezentei la vot, Tariceanu a facut un „apel cate romani si catre bucuresteni sa mearga la vot”. „Sunt ingrijorat de prezenta slaba la vot pana la acest moment, nu va ascund, de aceea fac acest apel”, a punctat liderul ALDE.

In acest sens, precizam ca, din cate au anuntat reprezentantii Biroului Electoral Central (BEC), pana la ora 10 au votat 7, 93% dintre romanii inscrisi pe listele electorale, cea mai ridicata prezenta fiind in Teleorman -13, 33, in timp ce in Bucuresti au votat doar 4, 36%.

author avatar
Cristina Stefan
63 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger