AcasăPoliticaTariceanu se lipseste de clementa lui Antonescu

Tariceanu se lipseste de clementa lui Antonescu

Calin Popescu Tariceanu il invita pe Crin Antonescu sa-l lase pe el in pace si sa vada de partid

Exonerat de pacatul criticii de Crin Antonescu, dupa ”executarea publica” a lui Andrei Chiliman, Calin Popescu Tariceanu isi trimite seful la plimbare: ”N-am nevoie de astfel de aprecieri”.

Calin Popescu Tariceanu il invita pe Crin Antonescu sa-l lase pe el in pace si sa vada de partid

Unda verde primita de la Crin Antonescu, care a declarat ca Tariceanu poate critica oricat fara a fi in pericol de excludere, l-a iritat pe fostul lider al PNL. ”In ceea ce priveste aprecierea domnului presedinte Antonescu la adresa mea, ceea ce pot sa va spun este ca nu simt nevoia unor astfel de aprecieri. Stiu si singur ce trebuie sa fac. Nu am stat si nu am sa stau niciodata dupa cineva, asa incat ingrijorarile poate sa si le pastreze”, a ripostat Calin Popescu Tariceanu, invitandu-l totodata pe actualul sef al liberalilor sa-si comute ingrijorarile asupra viitorului partidului.

In context, Tariceanu a taxat si proaspata excludere a lui Andrei Chiliman: ”Situatia de ieri (luni – n.r.), din PNL, va spun sincer, mi-a lasat un gust amar. Sunt trist ca am fost nevoit intr-un fel, sa spun asa, sa asist la o executie publica a unuia dintre colegii mei, vechi membru al PNL. Cred ca PNL se gaseste intr-o situatie dificila, care ar trebui analizata dintr-o alta perspectiva”. Perspectiva care, in opinia lui Tariceanu, consta in dependenta PNL-ului de PSD in cazul candidarii lui Crin Antonescu la Presedintie: ”Acest proiect depinde intr-o masura extrem de mare de PSD. Trebuie sa avem in vedere modul in care gestionam parteneriatul cu PSD in asa fel incat activitatea Guvernului sa fie cat mai eficienta, dar in acelasi timp trebuie sa recunoastem ca pe termen lung partidele noastre, din USL, sunt intr-o competitie”.

author avatar
Simona Badulescu
257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger