AcasăPoliticaTariceanu se da la Codruta Kovesi

Tariceanu se da la Codruta Kovesi

In timp ce mai toata suflarea politica nu mai conteneste cu laudele la adresa sefei DNA, liderul PLR Calin Popescu Tariceanu face opinie separata, taxand fiecare declaratie a Codrutei Kovesi.

Calin Popescu Tariceanu ii cere Laurei Codruta Kovesi sa stea in banca ei

„Lucratura” DNA-ului a devenit o permanenta tema de atac pentru presedintele Senatului. Criticile curg in continuu, Tariceanu ajungand chiar sa compare activitatea prezenta a procurorilor cu practici din regimul comunist.  Asa stand lucrurile, interventia Codrutei Kovesi  la  audierile din Comisia de control bugetar a Parlamentului European a fost desfiintata imediat de liderul PLR. „Au existat incercari repetate de a limita eficienta investigatiilor, prin initiative de modificare a legislatiei anticoruptie, prin restrangerea instrumentelor folosite de procurori, prin propuneri abrupte de demitere a unor procurori cu functii de conducere sau prin refuzul de a ridica imunitatea politicienilor acuzati de infractiuni de coruptie”, a afirmat sefa DNA, reusind astfel sa-l starneasca pe Calin Popescu Tariceanu.

Laura Codruta Kovesi

„Asistam la un sir de declaratii politice ale Laurei Codruta Kovesi. Aceste declaratii sunt, cel putin, nepotrivite. Kovesi intra pe un teren care nu este comun cu cel al procuraturii. Ma frapeaza acest lucru. Noi nu eram in echilibru nici inainte cand dosarele erau acoperite si tinute la sertar, nici acum cand situatia e plina de abuzuri si excese. Sunt niste scapari ale lui Kovesi. Ne putem trezi cu o tara care va fi dominata de teama si spaima, caracteristic regimurilor totalitare. DNA a devenit un instrument politic”, a comentat Tariceanu.

author avatar
Adelina Ionicel
459 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger