Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Tariceanu, prima reactie dupa decizia CCR. Despre “miscarea tactica” a DNA-ului si un “abuz de putere”

Tariceanu, prima reactie dupa decizia CCR. Despre “miscarea tactica” a DNA-ului si un “abuz de putere”

Autor:

La scurta vreme dupa ce s-a anuntat decizia Curtii Constitutionale, pe marginea OUG 13, hotarare care i-a dat, practic, dreptate, Calin Popescu Tariceanu a reactionat.

 

16832020 1588459267835549 8291151992456043622 n tariceanu 1 720x479 Tariceanu, prima reactie dupa decizia CCR. Despre miscarea tactica a DNA ului si un abuz de putereInvocand o “incalcare grava a principiului separarii puterilor in stat”, dar si faptul ca DNA-ul “si-a arogat atributii pe care nu le are”, al doilea om in stat a adus in atentia opiniei publice si un alt aspect, de aceasta data ce tine de decizia anuntata luni dimineata din directia DNA-ului.

Si anume o “miscare tactica menita sa inlature, probabil, rusinea care putea sa planeze asupra DNA-ulu, ca urmare a unei decizii a Curtii (…) si anume clasarea unei parti din dosar si trimiterea unei alte parti Parchetului Inaltei Curti. (…) Probabil au intuit ca vor pierde”, a sustinut Tariceanu, inainte de a spune ca se bucura de aceasta decizie a Curtii, care “vine sa aduca lucrurile in normalitate”.

“Ceea ce a facut DNA-ul poate fi calificat ca un abuz de putere (…) inseamna coruptie”, a adaugat presedintele Senatului.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!