AcasăPoliticaTariceanu, neiertator cu Iohannis: Guvernarea Ciolos, un esec. Sa si-l asume

Tariceanu, neiertator cu Iohannis: Guvernarea Ciolos, un esec. Sa si-l asume

Fara sa fie prima oara cand critica actualul guvern, de aceasta data Tariceanu e si mai categoric, in ideea ca ar vrea sa-l auda pe seful statului admitand acest aspect.

Cel putin asta a declarat intr-un interviu acordat evz.ro, in clipa in care a fost intrebat daca formatiunea pe care o conduce alaturi de Daniel Constantin, ALDE, ar sprijini o eventuala motiune de cenzura a social-democratilor la adresa Executivului condus de Dacian Ciolos.

Aducand in sprijinul concluziei sale aspecte ce tin atat de situatia subventiilor agricole, cat si de nemultumirile exprimate, printre altii, de catre sindicalistii din Educatie, Tariceanu a pus punctul pe „i” in doar cateva fraze: „Guvernarea Ciolos este un esec pe care Klaus Iohannis trebuie sa si-l asume. A vrut guvernul lui si l-a obtinut. Rezultatul este ca Romania merge mai rau, mult mai rau”.

In acest context va amintim faptul ca zilele trecute, atat reprezentantii ALDE, cat si social-democratii au avut discutii de ordin intern, in privinta oportunitatii depunerii unei astfel de motiuni la adresa Cabinetului Ciolos. Iar din cate a anuntat Liviu Dragnea s-a ajuns la concluzia ca nu se va depune la Parlament o astfel de initiativa.

76 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger