AcasăPoliticaTariceanu: "Mi s-a propus sa preiau conducerea PNL"/"Ofertele au inceput ca la...

Tariceanu: „Mi s-a propus sa preiau conducerea PNL”/”Ofertele au inceput ca la licitatie”

PSD si ALDE vor fi aliati la guvernare. A confirmat-o, vineri, si Calin Popescu Tariceanu. In alta ordine de idei, desi s-au tot vehiculat informatii in aceasta privinta in ultimele zile, in speta dupa alegerile de saptamana trecuta si in special dupa ce PNL-ul are conducere interimara, co-presedintele ALDE a declarat vineri, cu subiect si predicat, ca i s-a propus sa preia sefia formatiunii liberale. Cine anume i-a facut aceasta oferta n0a dorit sa spuna.

„Electoratul liberal din Romania ne-a dat un mandat de incredere (…) optiunile liberale pe care noi le avem (…) vor ramane elemente definitorii pentru noi ca partid in (…) viitoarea coalitie de guvernare”, a subliniat Tariceanu, intr-o conferinta in care a adus in discutie faptul ca reprezentantii ALDE au discutii cu PSD-ul, fiind la etapa de negociere a programului de guvernare.

Revenind, insa, la propunerea pe care sustine ca ar fi primit-o din tabara liberala, Tariceanu a explicat motivele care l-au facut sa refuze revenirea in fruntea PNL. „Au fost numeroase incercari de a fi convinsi sa ne raliem unei astfel de formule ‘de centru dreapta’. Ofertele au inceput ca la licitatie, ni s-a oferit din ce in ce mai mult, doar-doar ne-or convinge sa acceptam. (…) Mi s-a propus chiar sa preiau conducerea PNL. Avand in vedere ca am fost presedintele PNL (…) privesc cu mahnire la ceea ce se intampla”, a mentionat co-presedintele ALDE.

Fiind de parere ca „PNL-ul are nevoie inainte de orice de o clarificare ideologica”, actualul sef al Senatului a avut si un mesaj pentru liberali: „toti cei care vor sa ni se alature sunt bineveniti si ii asteptam alaturi de noi, sa puna umarul la constructia redresarii Romaniei”.

Va amintim ca la recentele alegeri, ALDE a obtinut 20 de mandate de deputati si 9 de senatori.

author avatar
Cristina Stefan
190 afisari

2 COMENTARII

  1. RUSINEEE!…unui asemenea presedinte ,ca a incercat sa „sparga”o alianta formata inainte de alegerile pe care le-a pierdut!!!….a uitat ca TREBUIE sa fie presedintele tuturor romanilor!!….de unde stiu eu ca nu NE poate vinde strainilor cu ajutorul unor tradatori,la straini?….CINSTE lui TARICEANU si CONSTANTIN ,adevarati romani ,care vor binele nostru ,ca NU au tradat PSDul ca „nica nimeni „acela de ANTONESCU ,pe care-l votasem la vremea lui!….frati romani,spre ce se indreapta tara noastra draga ,cu asa conducator?….un pensionar ,care VREA sa se RESPECTE VOTUL SUVERAN al poporului,asa cum a rezultatdin numaratoarea AEP-ului….

  2. Sascazul a incalcat Constitutia grav,sa fie suspendat repede si la referendum cade sigur,oare el nu constientizeaza acest lucru sau i-a dat stapanii coloniei asigurari ca il vor sustine cum l-au sustinut pe fratele sau de nebunii basau.Taricene sa nu tradezi precum crinuta,sa nu te transformi chiar acum in moliceanu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger