AcasăPoliticaTariceanu, marioneta PSD

Tariceanu, marioneta PSD

Calin Popescu Tariceanu este doar o marioneta cu ajutorul careia Victor Ponta isi rezolva problemele, reclama liberalul Mihai Voicu.

Calin Popescu Tariceanu danseaza asa cum ii canta Victor Ponta

”Nu stiu daca este portavocea lui Victor Ponta, dar cu siguranta este o marioneta a PSD. Pentru domnul Ponta este foarte comod sa-si rezolve problemele de genul Sova cu mana domnului Tariceanu”, sustine vicepresedintele PNL Mihai Voicu. Acesta mai spune si ca Tariceanu s-a napustit asupra Justitiei mai rau ca pesedistii: ”Tariceanu este chiar la o extrema a PSD, pentru ca nici macar la PSD nu vezi oameni sa atace justitia atat de radical. Nici la PSD nu gasim oameni care sa joace roluri atat de radicale si de nefiresti”. Tot impotriva lui Calin Popescu Tariceanu s-a ridicat si senatorul PNL Mario Ovidiu Oprea, care catalogheaza amanarea publicarii unei hotarari a Senatului in cazul votului dat in cazul Sova drept ”un abuz si o incercare de tergiversare”. ”Am cerut presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sa publice hotararea in cazul lui Dan Sova (…) Am primit un refuz, pe motiv ca de la Curtea Constitutionala avem un comunicat de presa si nu o adresa oficiala. Noi interpretam acest refuz ca fiind un abuz din partea presedintelui Senatului si sustinut de PSD. Orice incercare de tergiversare, ca este pe un anumit tip de document sau alt tip, noi o gasim ca o incercare de aparare de catre PSD si de catre presedintele Senatului a senatorului Sova”, acuza Oprea. Ajuns sub tirul fostilor colegi liberali, Tariceanu se tine tare si amana cat poate finalizarea procedurilor parlamentare in cazul ridicarii imunitatii senatorului PSD Dan Sova: ”Pana nu apare motivarea scrisa a Curtii Constitutionale, publicata in Monitorul Oficial, nu putem spune ca suntem in faza de comunicare oficiala, interinstitutionala, in asa fel incat sa ne permitem o anumita pozitie si reactie”.

Judecatorul Danilet nu-si pierde timpul cu Tariceanu

Judecatorul Cristi Danilet nu va onora invitatia facuta de Calin Popescu Tariceanu CSM-ului. ”Justitia nu are ce negocia cu Parlamentul, cu atat mai mult in spatele usilor inchise si mai ales cand situatia este atat de tensionata din cazul incalcarilor repetate ale Constitutiei din partea unei puteri”, a decretat Danilet, adaugand si ca el personal nu are timp de cafele si de intalniri ”informale”.

author avatar
Simona Badulescu
942 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger