AcasăPoliticaTariceanu invoca o "incercare de lovitura de stat de catifea" si povatuieste...

Tariceanu invoca o „incercare de lovitura de stat de catifea” si povatuieste primarii

La cateva zile bune de cand a avut castig de cauza, cu sesizarea sa, la CCR, presedintele Senatului a adus in discutie mai multe aspecte ce tin de ceea ce numeste a fi „institutiile de forta”.

„La inceputul anului 2017 am avut o incercare de lovitura de stat de catifea, pe care, din fericire, CCR a sanctionat-o prin doua decizii pe care le-as cataloga istorice”, a sustinut Tariceanu, luni dimineata, la o intrunire a primarilor de municipii.

Totodata, al doilea om in stat si, co-presedintele ALDE, a acuzat o „ofensiva”. „Ne confruntam cu o ofensiva aproape zilnica din partea unor institutii de forta impotriva institutiilor rezultate din votul democratic al romanilor. Ma ingrijoreaza ca aceasta ofensiva permanenta pune sub semnul intrebarii echilibrul puterilor in stat”, a continuat Tariceanu, care a adaugat ca „obiectivul nostru comun este dezvoltarea Romaniei, in ciuda franei puse de institutiile de forta”.

Nu in ultimul rand, fostul premier a acuzat o „prigoana impotriva primarilor”, si ca acestia din urma „se tem sa semneze”, cat sa nu ajunga in vizorul procurorilor. In fata unei astfel de situatii, Calin Popescu Tariceanu i-a indemnat pe edili sa iasa la rampa si sa spuna ce patesc. „Daca va simtiti haituiti (…) daca se fac presiuni asupra dvs., atunci iesiti si spuneti public aceste lucruri”, i-a indemnat co-presedintele partidului cu care PSD e aliat in cadrul Coalitiei de guvernare.

foto: Facebook

107 afisari

1 COMENTARIU

  1. Lucru la domiciliu, part-time. Avem nevoie urgent de persoane
    care vor sa lucreze acasa cate 2 ore pe zi si sa castige bani.
    Conditii cerute: calculator, conexiune la internet.
    Cand doriti informatii mai multe, cereti detalii
    la adresa de email: andrei.ghita94@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger