AcasăPoliticaTariceanu ii sufla parlamentarii lui Daniel Constantin

Tariceanu ii sufla parlamentarii lui Daniel Constantin

Desi lupta de aceeasi parte a baricadei politice, alaturi de PSD, Calin Popescu Tariceanu nu se jeneaza sa-l lase pe Daniel Constantin fara parlamentari

Odata oficializata aparitia noului sau partid, Partidul Liberal Reformator, oamenii lui Calin Popescu Tariceanu au iesit cu elan sporit la pescuit de parlamentari.

Desi lupta de aceeasi parte a baricadei politice, alaturi de PSD, Calin Popescu Tariceanu nu se jeneaza sa-l lase pe Daniel Constantin fara parlamentari

Iar ”balta” preferata este PC, partid aflat de la inceput in atentia gruparii Tariceanu & Comp. Ca urmare a intensificarii activitatii PLR-istilor, pe piata se zvoneste ca doi-trei deputati conservatori ar fi deja gata sa-si ia zborul la noua formatiune. Culmea este ca posibilitatea nu-i streaseaza cel mai tare pe PC-istii lui Daniel Constantin (desi plecarea unor parlamentari ar duce la desfiintarea grupului parlamentar al PC din Camera Deputatilor), ci pe uneperistii lui Gabriel Oprea, care se simt amenintati de PLR-ul lui Tariceanu.

Daniel Constantin

Mai exact, daca UNPR-ul era cel care facea, pana acum, jocurile, tinandu-i in sah pe pesedisti cu sprijinul acordat Guvernului, aparitia PLR-ului cu cei aproximativ treizeci de parlamentari ai sai il cam lasa pe Oprea in ofsaid, PSD avand acum la dispozitie o noua sursa de voturi in Parlament. Data fiind concurenta dintre PLR si UNPR, s-ar putea ca traseismul politic sa atinga nebanuite culmi in aceasta toamna. Iar partidul cel mai bun de jumulit pare sa fie PC.

 

author avatar
Simona Badulescu
203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger