Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Tariceanu: este cu varf si indesat o majoritate necesara ca motiunea sa treaca

Tariceanu: este cu varf si indesat o majoritate necesara ca motiunea sa treaca

Autor:

Chiar daca UDMR-ul a decis sa nu participe, miercuri, la votul motiunii, din directia Coalitiei s-a transmis un semnal menit a linisti apele, si anume ca ar fi suficiente voturi ca demersul menit sa-l faca plecat pe Sorin Grindeanu de la Palatul Victoria sa treaca de Legislativ.

 

17155425 1605723609442448 4307448203284471076 n tariceanu Tariceanu: este cu varf si indesat o majoritate necesara ca motiunea sa treaca“Avem o cifra care este cu varf si indesat o majoritate necesara ca motiunea sa treaca (…) ne-am asigurat ca lucrurile sunt in regula”, a subliniat, de la Parlament, al doilea om in stat.

Totodata, Calin Popescu Tariceanu a facut referiri si la tabara cealalta. Si anume, intrebat daca se stiu, macar aproximativ, numarul parlamentarilor Coalitiei care nu vor vota motiunea, liderul ALDE a raspuns: “cu aproximatie 16 sau 17, dar nu sunt numa’ din Coalitie, din estimarile pe care le am. Sunt parlamentari, de exemplu cei cinci care au plecat de la noi (ALDE-n.r), care nu fac parte din Coalitie, de exemplu”.



    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!