Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Tariceanu, dupa maririle de salarii anuntate de Vasilescu: Banuiesc ca nu vor fi facute dintr-o data

Tariceanu, dupa maririle de salarii anuntate de Vasilescu: Banuiesc ca nu vor fi facute dintr-o data

Autor:

Fata de tonul cat se poate de optimist adoptat de catre ministrul Muncii, in recentele sale declaratii pe acest subiect, co-presedintele ALDE a parut sa adopte unul cu mult mai rezervat.

 

17155425 1605723609442448 4307448203284471076 n tariceanu Tariceanu, dupa maririle de salarii anuntate de Vasilescu: Banuiesc ca nu vor fi facute dintr o dataConcret, Tariceanu nu vede cum s-ar putea face un astfel de pas dintr-o data. Si considera ca tocmai acest lucru ar fi trebuit lamurit opiniei publice. “Cred ca ar fi trebuit o precizare pentru opinia publica. Aceste majorari de salarii banuiesc ca nu vor fi facute dintr-o data, pentru ca, evident, bugetul cred ca nu poate sa sustina. Dar spun acest lucru cu o anumita rezerva, pentru ca nu m-am consultat cu doamna ministru”, a sustinut fostul premier.

Totodata, Tariceanu a mai adus in discutie un aspect de netrecut cu vederea, in privinta cresterilor salariale in sfera bugetarilor: “banuiesc ca dansa a discutat cu Ministerul de Finante pentru a vedea posibilitatile si stiu ca, initial, cand noi am discutat – inca din legislatura trecuta- despre un proiect de lege de salarizare unica, am convenit ca acest lucru se va face etapizat, in asa fel incat efortul sa poata sa fie sustinut de buget”.

Cititi si: Noua lege a salarizarii. Ministrul Muncii: Pana la pragul de 4.000 lei salariile se dubleaza


1 Comentariu la Tariceanu, dupa maririle de salarii anuntate de Vasilescu: Banuiesc ca nu vor fi facute dintr-o data

  1. Denisa

    Oferta noua in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la adresa de email: popdenisa06@yahoo.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!