AcasăPoliticaTariceanu dezvaluie ca a discutat cu Iohannis. Precizarile presedintelui

Tariceanu dezvaluie ca a discutat cu Iohannis. Precizarile presedintelui

Iohannis stie de ce si cum, dar Tariceanu nu stie finalul povestii

Dupa ce co-presedintele ALDE a anuntat, in cursul acestei zile, faptul ca a avut o discutie cu primul om in stat, despre care a ales sa spuna doar ca nu a avut loc la Cotroceni, Klaus Iohannis a confirmat spusele lui Tariceanu, oferind cateva detalii despre aceasta intrevedere.

„Am avut o discutie, dar nu la Cotroceni, cu presedintele, dar mai mult de atat n-am ce sa va spun”, a sunat anuntul pe un ton destul de misterios facut de Calin Popescu Tariceanu.

Cateva ore mai tarziu, in cadrul unei conferinte de presa in cadrul careia a anuntat, printre altele, ca martea viitoare va convoca noul Parlament si ca miercuri si joi chema din nou partidele parlamentare la consultari, Klaus Iohannis a mentionat urmatoarele aspecte in privinta convorbirii cu liderul ALDE: „da, am avut o discutie cu dl Tariceanu, a fost o discutie informala, politica si nu s-a referit la PNL”.

Presedintele nu a vrut, insa, sa spuna cand anume a avut loc aceasta discutie sau sa dea lte detalii si nici daca a fost domnia sa cel care i-a facut oferta de a prelua sefia PNL-ului.

author avatar
Cristina Stefan
561 afisari

2 COMENTARII

  1. Cita nemernicie exista in politica din tara noastra, cum poti tu Presedintele Romaniei indiferent cum te numesti sa faci astfel de jmecherii, chemi pe ascuns un politician sa-l determini sa tradeze o cualitie. Tu care te crezi cel mai democrat om al tarii. Domnule Iohannis ati facut in acesti 2 ani gafa dupa gafa , dar acesta gafa va desconsidera definitiv in fata romanilor sunteti un nimeni. Apropo am auzit ca tot pe ascuns ati negociat si cu Basescu , el v-a invatat sa faceti acest lucru nu ? Sunteti de rasul romanilor, dati-va demisia cit mai curind pina romani nu se gindesc sa va ceara ei demisia si atunci va fi grav pt. dvs. ca om si ca politician. D E I S I A I O H A N N I S !

  2. Sascazul a luat-o rau pe aratura si face brazde adanci in Constitutia coloniei pe care vrea sa o conduca precum un tiran din feudalismul timpuriu.Nu am votat cu psd,de fapt din 90,insa am fost tradat de prea multe ori de asa zisa dreapta,se pare ca urmeaza alta tradare.Sascazul kwj sa-l puna pe fratele sau basanau prim si sa vedem ce urmeaza.Acum doi ani mutalakul aprimit cadou pste 2 milioane de voturi si o numire ca guvernator sef al coloniei,cadou din partea stapanilor lui si ai nostri.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger