Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Tariceanu, despre cazul ministrului Ilie: o incercare de a pune zona politica intr-o lumina defavorabila

Tariceanu, despre cazul ministrului Ilie: o incercare de a pune zona politica intr-o lumina defavorabila

Autor:

Intrebat despre situatia ministrului ALDE din actualul Guvern, in cazul caruia DNA-ul a cerut aviz Senatului pentru inceperea urmaririi penale, solicitare ce urmeaza sa fie supusa votului Camerei Superioare a Parlamentului, liderul formatiunii din cadrul careia face parte Viorel Ilie a lansat din nou sageti inspre procurori, punand accent pe nevoia de a se tine cont de prezumtia de nevinovatie.

 

16832020 1588459267835549 8291151992456043622 n tariceanu 1 720x479 Tariceanu, despre cazul ministrului Ilie: o incercare de a pune zona politica intr o lumina defavorabila“Tehnica pe care au folosit-o in trecut au folosit-o si acum. Si anume <<scoateti repede un dosar ca sa luam presiunea de pe noi>>. Au gasit aceasta problema a organizarii unui concurs pentru ocuparea unor functii minore in Ministerul pentru Relatia cu Parlamentul (…) si din povestea asta l-au agatat pe ministru, care n-are o implicare directa, ca nu organizeaza ministrul concursul”, considera Tariceanu.

Al doilea om in stat a subliniat ca asteapta raportul Comisiei Juridice in cazul de fata, inainte de a se lua o hotarare asupra felului in care va fi votata cererea procurorilor. “Nu cred ca este o chestiune politica, este o incercare de a pune din nou Parlamentul si zona politica intr-o lumina defavorabila”, a conchis presedintele Senatului.


1 Comentariu la Tariceanu, despre cazul ministrului Ilie: o incercare de a pune zona politica intr-o lumina defavorabila

  1. TILICA

    PROSTARICEANU E TACANIT DE-AL BINELEA TREBUIE INTERNAT LA BALACEANCA, NU MAI ARE DISCERNAMANT, TRAIESTE INTR-O ALTA LUME…………….ALEGERI ANTICIPATE, ORI REVOPTA POPULARA GENERALA MAI POATE REZOLVA CEVA CU VIITORUL RO . DREAK-NEA E TACANIT, E UN TRADATOR ORDINAR ……………..


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!