AcasăPoliticaTariceanu, de Ziua Tineretului: Am incercat o placere pe care n-am mai...

Tariceanu, de Ziua Tineretului: Am incercat o placere pe care n-am mai avut-o de mult!

Cunoscut pentru pasiunea pe care o are pentru motocilete, al doilea om in stat a ales ca, de Ziua Tineretului, sa iasa la plimbare, dar nu oricum, ci pe motor.

Si, daca pe multi ploaia care a cazut, in mai multe reprize, pe parcursul zilei de sambata in Capitala i-a cam descurajat, facandu-i sa amane plimbarile, Calin Popescu Tariceanu nu a fost deloc deranjat de conditiile meteo. Dimpotriva. Vremea l-a facut pe politicianul in varsta de 63 de ani sa retraiasca, dupa cum insusi a marturisit, o ipostaza care ii place cat se poate de mult: sa conduca motocileta cu stropii de ploaie brazdandu-i fata.

Astfel ca, odata ce s-a echipat pentru  o astfel de aventura pe doua roti, si-a pus casca pe cap si s-a alaturat colegilor de plimbare, presedintele Senatului s-a urcat pe motor si a dat tura in imediata apropiere a Bucurestilor.  Cat priveste episodul al carui protagonist a fost chiar pe 2 mai, cand se serbeaza Ziua Nationala a Tineretului, Tariceanu l-a descris in doar cateva cuvinte: „Drumul cam ud, dar am incercat o placere pe care n-am mai avut-o de mult si anume sa merg pe motocicleta si sa ma bata ploaia in fata”.

De altfel, cu prilejul acestei zile, Tariceanu a postat pe contul sau de Facebook un mesaj adresat acestei categorii. „Tinerii alcatuiesc o categorie aparte in cadrul societatii care, prin contributia sa, poate juca un rol decisiv in conturarea sau imbunatatirea modului de functionare si de organizare al acesteia. Elementul lor definitoriu este acela ca privesc lucrurile dintr-un punct de vedere diferit, vazând o solutie acolo unde nu o poate gasi nimeni”, e de parere fosutl premier.

sursa foto: Romania Tv

127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger