AcasăPoliticaTariceanu, criticat dur de Geoana: Isi confunda adversarii cu partenerii politici

Tariceanu, criticat dur de Geoana: Isi confunda adversarii cu partenerii politici

Desi lupta de aceeasi parte a baricadei politice, alaturi de PSD, Calin Popescu Tariceanu nu se jeneaza sa-l lase pe Daniel Constantin fara parlamentari

Orbit de sansa oferita de PSD de a se reinventa, Tariceanu incepe sa-si confunde adversarii cu partenerii politici, spune senatorul PSD Mircea Geoana despre liderul PLR, Calin Popescriu Tariceanu.

 

Geoana a scris pe Facebook un mesaj in care sustine ca fostul premier incepe sa-si confunde adversarii cu partenerii politici, fiind probabil orbit de sansa oferita de PSD de a se reinventa, succes datorat voturilor si muncii social-democratilor.

„Probabil orbit de sansa oferita de PSD de a se reinventa (cum s-a obisnuit, pe voturile si munca noastra), dl Tariceanu incepe sa-si confunde adversarii cu partenerii politici. Cand va reusi sa castige peste 5 milioane de voturi, si nu cateva mii – si acelea la ruleta redistribuirii mandatelor de parlamentar – atunci va avea caderea sa vorbeasca despre „statura” altora”, a scris Geoana pe reteaua de socializare.

In Partidul Social Democrat se zvoneste ca Tariceanu va fi premierul lui Victor Ponta, in cazul in care acesta va castiga alegerile prezidentiale.

author avatar
Alina Costache
235 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger