Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Tariceanu crede ca arhiva SIPA ar trebui distrusa

Tariceanu crede ca arhiva SIPA ar trebui distrusa

Autor:

Pe fondul anuntului facut de catre ministrul Justitiei in privinta deciziei de a desecretiza arhiva fostului serviciu secret de la Justitie, s-a aflat si opinia presedintelui Senatului pe acst subiect.

 

CALIN POPESCU TARICEANU FANE 42 327x500 Tariceanu crede ca arhiva SIPA ar trebui distrusa

Calin Popescu Tariceanu

Concret, Calin Popescu Tariceanu e de parere ca arhiva SIPA sa fie rasa de pe fata pamantului pentru simplu motiv ca astfel s-ar inlatura orice tentativa de santaj la adresa celor care lucreaza in justitie. “Aceasta arhiva SIPA pur si simplu ar trebui, in opinia mea, distrusa, astfel ca sa nu mai existe niciun fel de instrument de santaj la adresa celor care probabil inca mai sunt in zona judecator/procuror. Probabil ca unii dintre ei au iesit la pensie de cand e arhiva, nu stim, dar ceilalti, care sunt inca in serviciu activ, sa nu planeze asupra lor aceasta amenintare pentru ca nu mi se pare normal ca elementele de viata privata sa poata sa fie folosite impotriva lor, astfel incat judecata lor sa fie distorsionata de temerea dezvaluirilor”, si-a exprimat parerea Tariceanu, la un post TV.


1 Comentariu la Tariceanu crede ca arhiva SIPA ar trebui distrusa

  1. manechinul nimfoman

    ASTA E DOVADA CA ROMANIA ESTE STAT MAFIOT SI ESTE CONDUSA DE CATRE HOTI, BANDITI, MAFIOTI, SEMIDOCTI, CIOCIOLINE, IMPOSTORI, NEBUNI, ETC DEOARECE ALESII POPORULUI NU INDEPLINESC NICI UN CRITERIU DE PERFORMANTA SI DE INTEGRITATE , NU SUNT ALESI PT CEL MULT DOUA MANDATE PE ACEEASI FUNCTIE CA IN TARILE CIVILIATE SI NICI NU SUNT ALESI CU MINIMUM 50% DE CATRE CEI CU DREPT DE VOT. AVEM O DEMOCRATIE DE CACAOOOOOOOOOOO………………


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!