AcasăPoliticaTariceanu acuza: "Am fost pur si simplu santajat de Daniel Constantin"

Tariceanu acuza: „Am fost pur si simplu santajat de Daniel Constantin”

Tensiunile care au mocnit pana de curant in interiorul ALDE au erupt mai ceva ca Etna, in cadrul sedintei Delegatiei Permanente a Aliantei, dar si dupa.

Daca la scurta vreme dupa ce incepuse reuniunea menita sa stabileasca, printre altele, data Congresului in cadrul caruia se va alege noua conducere ALDE aflam ca Daniel Constantin a parasit sala, alaturi de un grup de sustinatori, in semn de nemultumire fata de anumite aspecte organizatorice (DETALII AICI), la finele intrevederii a venit randul celuilalt lider al Aliantei sa-si spuna punctul de vedere. Iar reactia sa a fost una cat se poate de asteptata.

In primul rand, pana sa faca referire la reactia lui Constantin, Tariceanu a anuntat ca s-a stabilit ca acest Congres Extraordinar al ALDE sa aiba loc la o saptamana dupa Pasti, adica pe 21 aprilie, la Parlament.
Apoi, in privinta gestului colegului sau de la sefia ALDE, Tariceanu a subliniat urmatoarele aspecte: „am si eu o serie de nemultumiri legate de functionarea ALDE, nu numai in ultima perioada”.

Insa declaratia cu cea mai mare greutate a actualului lider al Senatului abia avea sa vina, cand Tariceanu a adus in discutie si un episod ce tine de alegeri, dand de inteles ca de acolo s-ar trage unele neintelegeri majore la varful ALDE. „Relatia, care a functionat o buna perioada colegial, a inregistrat o prima sincopa in momentul in care au fost alegerile parlamentare si eu am fost pur si simplu santajat de domnul Daniel Constantin, in legatura cu anumiti colegi care urmau sa candideze pe listele de la parlamentare – cu care nu eram de acord nu in privinta participarii lor, ci pozitia respectiva”, a sustinut Calin Popescu Tariceanu, duminica dupa-amiaza, vorbind de o „concesie” pe care a fost nevoit sa le faca, pentru ca partidul sa ajunga in Parlament.

author avatar
Cristina Stefan
78 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger