Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Tariceanu a confirmat, chiar in ziua Congresului, ca va candida la sefia ALDE

Tariceanu a confirmat, chiar in ziua Congresului, ca va candida la sefia ALDE

Autor:

Pana la momentul de fata se cunoaste un singur nume de aspirant la sefia singulara a ALDE – cea a lui Calin Popescu Tariceanu.

 

CALIN POPESCU TARICEANU FANE1 Tariceanu a confirmat, chiar in ziua Congresului, ca va candida la sefia ALDEFara sa vrea sa raspunda intrebarilor care tineau de actualul sau partener de la concuderea ALDE si cu atat mai putin de demersul lui Daniel Constantin de contestare a deciziilor Delegatiei Permanente ce tin tocmai de Congresul din aceasta zi, Tariceanu a anuntat ca va intra in cursa pentru sefia ALDE.

“Voi candida la functia de presedinte, (…) ieri am glumit, vad ca unii n-au inteles gluma, in fine”, s-a rezumat sa spuna Tariceanu.

Totodata, al doilea om in stat a detaliat aspecte organizatorice, mentionand, printre altele, faptul ca “alegerea se va face in mod liber, nu exista liste, si in ordinea descrescatoare a voturilor”, dar si ca primii 17 alesi vor fi vicepresedinti, in timp ce urmatorii 16 alesi vor fi simpli membri.

Intrebat cum comenteaza anuntul lui Constantin, cum ca nu va participa la actualul Congres, dar si restul de aspecte facute publice in mesajul transmis in orele trecute, Tariceanu a raspuns: “in niciun fel, nu am vazut-o si nici nu ma intereseaza”. Chiar si asa, actualul co-presedinte ALDE a tinut sa mentioneze faptul ca “sa nu va imaginati ca alegerile intr-un parid sunt decise de instante, alegerile sunt decise de participantii la Congres”.


1 Comentariu la Tariceanu a confirmat, chiar in ziua Congresului, ca va candida la sefia ALDE

  1. ZORO

    AVEM DESTUI MANECHINI SI CIOCIOLINE IN POLITICA DE CE AR STRICA UNUL IN PLUS AMI ALES CA-I SI NIMFOMAN ………………


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!