Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Tariceanu a anuntat excluderea lui Borza din ALDE. Reactia deputatului

Tariceanu a anuntat excluderea lui Borza din ALDE. Reactia deputatului

Autor:

Pe langa faptul ca a anuntat ca in cadrul sedintei de luni s-a votat pentru sustinerea lui Mihai Tudose, propunerea PSD pentru in functia de premier, liderul ALDE a dezvaluit ca in aceeasi intrevedere s-a decis si o excludere din partid.

 

tariceanu   rica petrescu Tariceanu a anuntat excluderea lui Borza din ALDE. Reactia deputatuluiConcret, Tariceanu a dezvaluit ca Biroul Politic al Aliantei a “votat in majoritate pentru propunerea de excludere” a lui Romus Borza, pentru “modul in care a votat la motiunea de cenzura”, dar ca acest pas urmeaza sa fie validat in forul ierarhic superior BP-ului.

12801284 853143521498168 3490056666523427402 n remus Tariceanu a anuntat excluderea lui Borza din ALDE. Reactia deputatului

foto: Facebook/Remus Borza

In chip de reactie la hotararea Biroului Politic al ALDE, deputatul a tras cateva concluzii, pe o retea de socializare, unele deloc magulitoare pentru mai-marii partidului. “Primesc aceasta hotarare cu regret si ingrijorare. Nu in ceea ce ma priveste, ci in ceea ce priveste viitorul acestei constructii politice, ALDE. Este descalificant si dezonorant pentru un partid ce se pretinde liberal, sa sanctioneze delictul de opinie cu excluderea, marginalizarea si ostracizarea celor care nu respecta “disciplina de partid”, celor care nu se supun neconditionat conducatorului mult iubit, celor care refuza sa faca parte din cooperativa. Daca domnul Tariceanu va continua sa excluda din partid, in medie, cate un parlamentar indezirabil pe luna in curand va ramane singur sa stinga lumina la ALDE”, a conchis, printre altele, Remus Borza pe Facebook.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!