AcasăPoliticaSustine ca nu vrea sefia Camerei, dar nici nu i-a picat bine...

Sustine ca nu vrea sefia Camerei, dar nici nu i-a picat bine anuntul lui Ponta

Seful pesedistilor n-a parut deloc incantat de faptul ca Victor Ponta a cam furat startul in privinta succesoratului la sefia Camerei, in sensul in care si-a anuntat de azi intentia de a ajunge in aceasta postura.

Desi abia in decursul zilei de marti va avea loc sedinta Comitetului Executiv, in cadrul careia sa se decida succesorul lui Zgoneab  – odata ce fotoliul pe care il ocupase, pana acum, la sefie Camerei a fost vacantat- in cele din urma- in urma cu putine ore, si in conditiile in care deja s-a aflat de intentia lui Ponta, Dragnea a dat de inteles ca nu are de gand sa mai sa comenteze prea mult pe seama ideii. „Daca s-a autopropus (Ponta-n.r), nici nu mai trebuie sa votam”, a spus, din mers, Dragnea, surprins pe culoarele Parlamentului.

Ulterior, acelasi Dragnea a lamurit si faptul ca nu isi doreste sa ocupe fotoliul care ii revine celui de-al treilea om in stat. Si ca toti cei care doresc binele partidului (aluzie la afirmatia fostului premier, cum ca intra in cursa interna pentru sefia Camerei considerand ca ar fi ‘bine pentru PSD’-n.r) sunt asteptati sa puna umarul la sucecsul campaniei pentru alegerile parlamentare, din toamna. „Eu in continuare cred ca este nevoie de foarte multi dintre noi in campania locala, in teritoriu (…) eu n-as putea sa stau aici, cu ciocanelul in mana, sa dau cuvantul (…) in conditiile in care oamenii asteapta de la noi un Guvern serios, stabil, dupa alegerile parlamentare”, a conchis Dragnea.

author avatar
Cristina Stefan
80 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger