Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Surse: urmeaza sa se anunte si alte schimbari in Guvern, pe langa cele doua propuneri asteptate initial 

Surse: urmeaza sa se anunte si alte schimbari in Guvern, pe langa cele doua propuneri asteptate initial 

Autor:

In asteptarea numelor celor propusi pentru a ocupa sefia Ministerului Justitiei si, respectiv, a Ministerului pentru Mediul de Afaceri, dar si a incheierii sedintei conducerii PSD-ului, inceputa la scurta vreme dupa incheierea intalnirii liderilor Coalitiei, in spatiul public se vehiculeaza si alte schimbari la nivelul echipei guvernamentale conduse de catre Sorin Grindeanu.

 

lideri psd Surse: urmeaza sa se anunte si alte schimbari in Guvern, pe langa cele doua propuneri asteptate initial Si anume, pe fondul vehicularii tot mai intense a numelui lui Tudorel Toader drept varianta pentru Ministerul Justitiei, surse politice spun ca ar urma sa se produca o schimbare si in fruntea Ministerului Economiei, in sensul in care actualul ministru, Alexandru Petrescu, ar urma sa schimbe, practic, portofoliul, urmand sa ajunga sef la Mediul pentru Afaceri, in locul sau urmand sa fie propus, pare-se, Mihai Tudose. Acesta din urma a mai avut, se stie, o functie similara in Guvernul Ponta 4.

De asemenea, se speculeaza ca Mihaela Toader ar urma sa fie inlocuita din fruntea Ministerului pentru Fonduri Europene, in locul sau urmand sa ajunga social-democrata Rovana Plumb.

Ramane de vazut daca aceste nume si aceste posibile schimbari se confirma, in acest sens fiind asteptat anuntul lui Liviu Dragnea, la finele Comitetului Executiv al PSD-ului, sau al premierului Grindeanu.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!