AcasăPoliticaSurse: Sorin Frunzaverde, propunerea PNL pentru Ministerul de Interne

Surse: Sorin Frunzaverde, propunerea PNL pentru Ministerul de Interne

Conducerea PNL va discuta, joi dupa-amiaza, despre succesorul lui Radu Stroe la sefia Internelor. potrivit unor surse, propunerea liberalilor pentru fotoliul Internelor ar fi Sorin Frunzaverde.

Fost ministru al Apararii, Frunzaverde ar urma sa fie propus pentru portofoliul Internelor, potrivit unor surse politice, care sustin si faptul ca liberalul ar fi acceptat propunerea conducerii partidului din care face parte.

Liderii liberali se intrunesc ora 16, cand, cel mai probabil, va fi facut un anunt oficial in acest sens. Totodata, mai-marii PNL ar urma sa dezbata, in cadrul intrunirii de urgenta a conducerii liberalilor, pe marginea schimbarii unor ministri, pe lista celor vizati de remaniere fiind, conform Realitatea TV, ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, care si-ar fi nemultumit colegii dupa ce a sustinut masura reesalonarii creditelor bancare, dar si Mariana Campeanu, actualul ministru al Muncii.

Va amintim ca Radu Stroe si-a anuntat „demisia de onoare”, in urma cu doua saptamani, la doar cateva zile dupa ce a avut loc accidentul aviatic din Apuseni, ca urmare a controverselor aparute pe marginea interventiei echipelor de salvare, care au ajuns in zona in care era epava la peste sase ore de la producerea tragediei. Interimatul la minister este asigurat de vicepremierul Gabriel Oprea.

Cititi si: Bate vant de remaniere la PNL

Tragedie de proportii, demisii palide

Radu Stroe a demisionat de la Interne

Stroe: Mi-am depus demisia in semn de onoare. Salvatorii de meserie nu trebuie sa patimeasca din cauza decidentilor politici

172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger