Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Cine il inlocuieste pe Serban Nicolae la sefia Comisiei Juridice a Senatului

Cine il inlocuieste pe Serban Nicolae la sefia Comisiei Juridice a Senatului

Autor:

S-au luat decizii importante in sedinta ComitetuluI Executiv National al PSD-ului. Una dintre ele il vizeaza pe Serban Nicolae, senatorul in cazul caruia Liviu Dragnea anuntase inca sa inceapa reuniunea conducerii pesediste ca e de parere ca ar trebui sanctionat – pe fondul aparitiei amendamentelor la Legea gratierii.

 

12295235 964331870300252 2034935972254675109 n nicolae Cine il inlocuieste pe Serban Nicolae la sefia Comisiei Juridice a Senatului

UPDATE: Dragnea a confirmat schimbarea lui Nicolae din cele doua functii.

UPDATE: Nicolae ramane doar cu postura de simplu senator, pierzand toate celelalte functii detinute in Parlament. Dupa ce s-a aflat ca va fi inlocuit de la sefia Comisiei Juridice, se confirma faptul ca Nicolae nu va mai conduce nici Grupul PSD din Senat, postura in care se va afla Mihai Fifor.

Astfel ca, din cate s-a aflat, pe surse, Serban Nicolae va fi schimbat din fruntea Comisiei Juridice a Senatului, in locul sau fiind propuns nimeni altul decat fostul ministru al Justitiei din Guvernul Ponta, Robert Cazanciuc.

robert cazanciuc Cine il inlocuieste pe Serban Nicolae la sefia Comisiei Juridice a SenatuluiEste foarte posibil ca Nicolae sa ramana si fara sefia Grupului PSD din Camera Superioara a Legislativului.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!