AcasăPoliticaSurprize la nivel de candidaturi. Ce nume s-ar putea regasi pe listele...

Surprize la nivel de candidaturi. Ce nume s-ar putea regasi pe listele PNL, pe langa cel al profesorului Danaila!

Chiar daca, la nivel de Bucuresti, au fost finalizate listele, momentan liberalii nu au facut publice numele cu care vor merge in cursa electorala din decembrie. Singura nominalizare confirmata este cea a profesorului Danaila, cel care va si deschide, de altfel, lista PNL pentru Camera Superioara a Legislativului, la scrutinul din 11 decembrie.

UPDATE: Alina Gorghiu a facut publice, in cele din urma, cateva nume din randul non-politicienilor care vor intra in cursa din iarna, alaturi de liberali. “E un act de curaj pentru ei si le multumesc ca au acceptat sa fie alaturi de echipa PNL! Robert Sighiartau, Iulia Scantei, Mirela Zivari, Florin Catu, Marius Vintila, Florin Roman, Marilen Pirtea, Brandl Hilldegard, Razvan Prisca, Bogdan Ilea, Antoaneta Ionita, Pavel Popescu, Mara Mares, Glad Varga, Sorin Moldovan”, transmite sefa liberalilor, via Facebook.

Insa pe langa numele reputatului academician Leon Danaila, o somitate in domeniul neurochirurgiei, pe surse se vehiculeaza si alte nume, precum cel al psihologului Mirela Zivari , dar si economistul Florin Catu. Chiar daca a anuntat, undeva in jurul pranzului, adica inainte sa inceapa sedinta Biroului Permanent National al PNL-ului, ca „60% de oameni noi pe aceste liste (…) oameni asupra carora nu planeaza suspiciuni de coruptie”, sefa liberalilor nu a dat detalii la nivel de nume de candidati, nici pentru Senat, nici pentru Camera Deputatilor.

Alina Gorghiu a ales, in schimb, sa mentioneze faptul ca s-a dorit ca „lista de Senat sa fie formata din personalitati, din oameni noi in politca, din oameni care au expertiza in domeniul economic, medical”, si ca demersul de a pune cap la cap toate aceste nume a fost incheiat abia in aceasta dimineata.

sursa foto: Facebook

407 afisari

3 COMENTARII

  1. Motto;
    Sa privim demni
    Inapoi cu iertare,
    Inainte cu speranta,
    In jos cu intelegere,
    In sus cu recunostinta!

    In Ro continua procesul de TRANZITIE catre o directie necunoscuta. Daca in UNELE din tarile FOSTE membre ale CAER , dupa incheierea razboiului rece, TRANZITIA inseamna si un progres cat de mic, in Ro efectul LOVITURII DE STAT din dec 1989 este un soi de PARALIZIE A SOCIETATII care a codus la prabusirea TARII. Economia a fost distrusa la fel si subsistemele sistemului social precum; sanatatea, invatamantul, siguranta nationala, etc. Populatia a emigrat MASIV datorita programelor criminale facute de guvernanti si Parlamentari. Clasa politica postcomunista este alcatuita din grupari infractionale de crima organizata numite formatiuni politice care se tot regrupeaza in stil mafiot in numele inoiri partidelor incercand aburirea poporului. E posibil ca la sfarsitul acestui an in Ro sa aiba loc o REVOLUTIE ADEVARATA daca PARLAMENTUL nu devine o normalitate democratica cu 300 de parlamentari confor rezultatului referedumului, oameni cu EXPERIENTA, de CARACTER, INTEGRI, FARA ACUZATI PENAL SAU INFRACTIORI, FARA BARONI SAU OLIGARHI. Doamne ajuta-i pe romani!

    • BIBICU TRALALA LA CAP.ESTI ZURBAGIU SI MOCOFAN.DUTE BA,DEPARTE DE ROMANIA,CU LITERELE TALE

  2. O ADUNATURA DE NEICA NIMENI,CA PE VREMEA COMUNISTILOR. SI AIA AVEAU INTELECTUALI:MALITA,PAUNESCU
    BARBU,DOCTORI,PROFESORI,INGINERI SI,MAI ALES,TARANI,DE LA TARA,SEFI DE CAP,AGRICULTORI. IN MAREA ADUNARE,SE INTALNEAU DE 2 ORI PE AN,RESTUL,LA MUNCA. AZI,IN PARLAMENT SE CONSUMA MILIARDE DE LEI. SA SE DESFIINTEZE PARLAMENTUL DEGEABA. CE CASTIGA NEA GOGU FRIZERUL CA DL.DANILA PREPELEAC SAU ZIRVARI,STA IN SCAUN SI RIDICA MANA. GATA.POPOR.!!!! DATI AFARA DIN TARA,PE LIBELULELE HOATE

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger