Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Sunt sanse sa fie noul ministru al Justitiei? Ponta lamureste lucrurile

Sunt sanse sa fie noul ministru al Justitiei? Ponta lamureste lucrurile

Autor:

Dilema ultimelor zeci de ore si-a gasit un raspuns chiar din partea celui vizat de eventualitatea preluarii conducerii Ministerului Justitiei, pe fondul demisiei lui Florin Iordache.

 

victor ponta rica petrescu Sunt sanse sa fie noul ministru al Justitiei? Ponta lamureste lucrurileIn conditiile in care numele sau s-a vehiculat in spatiul public cand a fost vorba despre posibilul ministru al Justitiei, fotoliul ocupat la momentul de fata, interimar, de Ana Birchall, iar seara trecuta social-democrata Olguta Vasilescu nu doar ca nu a exclus aceasta ipoteza, ba chiar a sporit misterul, lasand sa se inteleaga, la un post TV, ca Ponta ar putea ajunge si in actuala echipa guvernamentala, fostul premier a considerat ca e momentul sa ofere personal lamuriri pe acest subiect.

Astfel ca a facut o referire, pe Facebook, la acest subiect, in chip de post scriptum la o postare despre referendum. In care, dupa cum reiese cat se poate de clar, demonteaza ambele variante – adica si pe aceea ca i s-ar fi propus o astfel de functie, dar si pe aceea ca ar avea in gand sa ajunga intr-o astfel de postura. “Ps – am spus ca nu ma mai intereseaza si nu mai raspund la toate prostiile si barfele “din piata” / dar pentru ca oameni seriosi m-au intrebat azi trebuie sa precizez : nu mi-a propus nimeni sa fiu Ministrul Justitiei si nu imi doresc absolut deloc asa ceva ! Clar? ( ultima data cand am am fost Ministru al Justitiei am facut numai greseli    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!