AcasăPoliticaSunt sanse sa fie noul ministru al Justitiei? Ponta lamureste lucrurile

Sunt sanse sa fie noul ministru al Justitiei? Ponta lamureste lucrurile

Dilema ultimelor zeci de ore si-a gasit un raspuns chiar din partea celui vizat de eventualitatea preluarii conducerii Ministerului Justitiei, pe fondul demisiei lui Florin Iordache.

In conditiile in care numele sau s-a vehiculat in spatiul public cand a fost vorba despre posibilul ministru al Justitiei, fotoliul ocupat la momentul de fata, interimar, de Ana Birchall, iar seara trecuta social-democrata Olguta Vasilescu nu doar ca nu a exclus aceasta ipoteza, ba chiar a sporit misterul, lasand sa se inteleaga, la un post TV, ca Ponta ar putea ajunge si in actuala echipa guvernamentala, fostul premier a considerat ca e momentul sa ofere personal lamuriri pe acest subiect.

Astfel ca a facut o referire, pe Facebook, la acest subiect, in chip de post scriptum la o postare despre referendum. In care, dupa cum reiese cat se poate de clar, demonteaza ambele variante – adica si pe aceea ca i s-ar fi propus o astfel de functie, dar si pe aceea ca ar avea in gand sa ajunga intr-o astfel de postura. „Ps – am spus ca nu ma mai intereseaza si nu mai raspund la toate prostiile si barfele „din piata” / dar pentru ca oameni seriosi m-au intrebat azi trebuie sa precizez : nu mi-a propus nimeni sa fiu Ministrul Justitiei si nu imi doresc absolut deloc asa ceva ! Clar? ( ultima data cand am am fost Ministru al Justitiei am facut numai greseli

author avatar
Cristina Stefan
333 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger