AcasăPoliticaSturzu si-a anuntat intentia de a demisiona din PSD

Sturzu si-a anuntat intentia de a demisiona din PSD

Fostul lider al TSD, cel care, sambata, in ziua in care Tineretul Social-Democrat si-a ales noua conducere, a intrat intr-un schimb dur de replici cu actualul presedinte al formatiunii social-democrate, si-a anuntat intentia de a pleca din partid.

In acest sens, Mihai Sturzu a explicat faptul ca ar urma sa-si oficializeze aceasta initiativa de a parasi tabara social-democratilor in prima zi a saptamanii viitoare. „Probabil ca luni dimineata imi voi prezenta demisia din calitatea de membru al PSD. Pentru mine astazi a fost ultima incercare de a trage un semnal de alarma in partid” in privinta necesitatii unei reformari ai a unei desprinderi de FSN, si-a justificat deputatul decizia.

Anterior, Sturzu i-a cerut lui Dragnea sa se suspende din prima functie in PSD, aducand ca argument dosarul de coruptie in care a fost cercetat. „Domnule Dragnea, eu nu ma pricep (…) m-au sunat colegi din tara, mi-au scris oameni pe Facebook. Nici nu stiu cum sa va întreb, pentru ca mi-e rusine, dar pe site-ul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, la celebrul dosar (Referendumul-n.r) scrie asa: infractiuni de coruptie, partile din dosar, primul sunteti dvs: Dragnea Nicolae Liviu”, a amintit Sturzu.

Totodata, tanarul social a adus in discutie si faptul ca e necesar ca partidul din care face parte sa se desprinda – in mod real, nu doar declarativ- de trecut. „Avem nevoie sa ne distantam de comunism. Nu mai putem sa ne mai mintim singuri.  (…) Asta crede lumea despre noi, asta-i adevarul. (…) Haideti sa rugam colegii nostri, care au detinut functii in PCR, UTC, UASCR si FSN sa nu ai aiba acces la functii astazi. (…) Chiar daca s-ar putea ca Marian Orisan sa iasa la pensie. Asta e”, a conchis Sturzu.

343 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger