AcasăPoliticaSturzu n-a trecut de portar. Liderul TSD sustine ca nu a fost...

Sturzu n-a trecut de portar. Liderul TSD sustine ca nu a fost lasat sa intre in sediul partidului

Ieri a luat cuvantul la tribuna, azi nu a mai trecut de usa. Protagonistul situatiei este Mihai Sturzu, cel care acuza ca nu ar fi fost lasat sa intre in cladirea in incinta careia se desfasura prima sedinta a Biroului Permanent National al social-democratilor.

UPDATE: In cele din urma, Sturzu a reusit sa intre la sedinta. La plecare, presedintele Tineretului Social Democrat si-a schimbat tonul vocii, nuantandu-si declaratia si admitand ca este posibil sa nu il fi recunoscut barbatul de la poarta. „A fost o chestiune minora. (…) Chiar nu cred ca cineva poate sa aiba ceva cu mine in PSD doar pentru ca am spus un lucru pe care il cred”, a lamurit tanarul pesedist.

In replica, seful sau direct, Liviu Dragnea, a negat vehement orice intentie de a opri vreun pesedist sa intre in sediul formatiunii. „I-am sfatuit pe colegii mei sa aiba simtul masurii si proprietatea vorbelor. Niciodata in partidul asta nu s-a interzis accesul nimanui, dimpotriva” a sustinut Dragnea, la finele sedintei. „Despre Mihai Sturzu, numai de bine”, a concluzionat liderul PSD.

 

–––––

La o zi dupa ce, de la tribuna salii in care s-a defasurat reuniunea PSD, ceruse ca respectivul Congres sa nu valideze alegerile interne din duminica prevedenta, invocand atat faptul ca a fost un singur candidat in cursa, dar asocierile cu un scrutin din perioada comunista, Mihai Sturzu s-a trezit lasat pe afara.

Cel putin asa sustine tanatul social-democrat, care a acuzat faptul ca nu a putut trece de portar, cand a vrut sa intre in cladirea in care se afla sediul central al formatiunii social-democrate.  „Inteleg ca n-am voie sa vin la sedinta, mi se pare revoltator”, a sustinut Sturzu, liderul TSD afirmand ca portarul ar fi fost cel care l-a oprit, pe motiv ca nu ar fi membru al BPN-ului. „Orice membru PSD trebuie sa intre in sediul partidului”, a adaugat, indignat de situatie tanarul social-democrat, dupa ce, deunazi, propunand anularea rezultatului scrutinului intern din 11 octombrie, mentionase cat se poate de clar ca demersul sau nu vizeaza candidatul, respectiv pe Dragnea, ci ideea de unic aspirant la sefia unui partid.

sursa foto: facebook.com/TsdCentral

author avatar
Cristina Stefan
223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger