AcasăPoliticaStroe anunta ca nu are de gand sa plece din PNL

Stroe anunta ca nu are de gand sa plece din PNL

In ciuda speculatiilor din ultimele ore, conform carora odata ce a sprijinit ideea sustinuta de Calin Popescu Tariceanu privind mentinerea USL, in ciuda anuntului privind iesirea liberalilor de la guvernare, Stroe ar urma sa plece si el din PNL, urmandu-l pe fostul premier, ex-ministrul de Interne a facut lumina in aceasta chestiune.

Radu Stroe sustine ca nu s-a gandit si nici nu se gandeste sa plece din partidul al carui vicepresedinte este. „Sunt membru fondator al Partidului National Liberal, dar si al Uniunii Social Liberale. Imi mentin ideea de unitate, atat in cadrul PNL, cat si in cel al USL. Si de aceea, declaratia mea de ieri (miercuri-n.r) referitoare la sustinerea initiativei domnului Calin Popescu-Tariceanu se referea strict la dorinta de mentinere a USL, nicidecum la ruperea partidului sau demisia din PNL”, a tinut sa precizeze fostul ministru de Interne.

Va amintim ca miercuri, Calin Popescu Tariceanu a demisionat din formatiunea condusa de Crin Antonescu, la cateva ore dupa ce a anuntat ca nu sustine iesirea PNL-ului de a guvernare si ruptura de USL, dar si ca a vorbit cu premierul Ponta despre ipoteza mentinerii aliantei dintre PNL si PSD.

146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger