AcasăPoliticaSRS: "Inregistrarea lui Antonescu, atac impotriva sigurantei nationale"

SRS: „Inregistrarea lui Antonescu, atac impotriva sigurantei nationale”

Sorin Rosca Stanescu cere SRI sa-i gaseasca pe cei vinovati de interceptarea si darea-n gat a liberalilor

Sorin Rosca Stanescu il lasa pe finul Victor Ponta si se ia de nasul George Maior. Pe care il someaza sa rezolve misterul aparitiei in presa a stenogramelor PNL si USL.

Sorin Rosca Stanescu cere SRI sa-i gaseasca pe cei vinovati de interceptarea si darea-n gat a liberalilor

Marul discordiei useliste cere din start ca demersul sa nu fie interpretat ca un atac indreptat contra directorului SRI, situatie in care s-ar alimenta un nou scandal. ”In definitiv nu ii cer puternicului sef al celui mai puternic serviciu secret din Romania decat sa isi faca datoria pentru care este platit din bani publici. Sa raspunda unui atac impotriva sigurantei nationale”, adauga ironic Stanescu.

In ceea ce-l priveste, controversatul senator PNL isi ignora propriile practici jurnalistice si eticheteaza punerea inregistrarilor la dispozitia presei drept ”atac impotriva sigurantei nationale”. Motivul: ”Acolo nu se aflau simplii liberali, ci lideri ai partidului, ministri si parlamentari – demnitari de prim rang ai statului roman, in frunte cu Crin Antonescu care este nu numai presedinte PNL, nu numai candidat la cea mai inalta functie in stat, nu numai copresedinte USL, ci si, prin insusi faptul ca este plasat in fruntea Senatului, el detine a doua pozitie de conducere in Romania”.

author avatar
Simona Badulescu
453 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger