AcasăPoliticaSova: Antonescu l-a atacat foarte grav pe Iohannis. Nimeni din PNL sau...

Sova: Antonescu l-a atacat foarte grav pe Iohannis. Nimeni din PNL sau din ACL nu i-a luat apararea

Dan Sova

Social-democratul e de parere ca actualul lider al liberalilor si-a cam pierdut sprijinul colegilor de partid. Cel putin asa s-ar traduce, in opinia lui Sova, faptul ca Iohannis nu ar fi fost aparat de „atacurile” venite din partea fostului presedinte liberal, Crin Antonescu.

Dan Sova

Sustinere nu a avut iohannis nici din partea colegilor din nou-infiintata Alianta Crestin Liberala (ACL), considera purtatorul de cuvant al PSD. „Se pare ca presedintele PNL si-a pierdut sustinerea chiar in interiorul propriului partid si al ACL. Crin Antonescu l-a atacat foarte grav pe Klaus Werner Iohannis si s-a dezis de el. Au trecut doua zile de atunci si nimeni din PNL sau din ACL nu i-a luat apararea lui Iohannis. Nu a existat nicio voce liberala care sa-l ajute pe Klaus Werner Iohannis, nimeni care sa-l sustina”, considera Sova.

Antonescu a declarat, luni seara, intr-un interviu acordat realitatea TV, ca nu va candida ca independent la prezidentiale, odata ce PNL a decis ca prezidentiabilul PNL sa fie Iohannis, dar si ca nu se va implica in campania electorala a candidatului ACL.

211 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger