AcasăPoliticaSorin Rosca Stanescu, ”pion otravit” in USL

Sorin Rosca Stanescu, ”pion otravit” in USL

Dupa declansarea scandalului in USL, multi liberali il suspecteaza pe Sorin Rosca Stanescu ca ar juca stramb

Deranjul provocat de Sorin Rosca Stanescu in USL ii face pe unii dintre liberali sa se intrebe daca nu cumva SRS este un ”pion otravit” bagat in Uniune.

Dupa declansarea scandalului in USL, multi liberali il suspecteaza pe Sorin Rosca Stanescu ca ar juca stramb

Un pion manevrat de altii si in niciun caz in beneficiul PNL-ului. Cert este ca penelistii care il privesc chioras pe Stanescu se plang ca acesta a oferit pesedistilor pretextul necesar repunerii protocolului USL pe masa negocierilor. Negocieri de la care liberalii nu se asteapta la nimic bun, tinand cont de avansul luat de Victor Ponta si PSD in preferintele romanilor. ”Si asa ne ignorau pe fata (pesedistii – n.r.), acum o sa ne bage direct pumnu-n gura”, reclama amarati liberalii, convinsi ca o renegociere a protocolului USL va fi paguboasa pentru tot PNL-ul, nu doar pentru liderul Crin Antonescu. Un Crin Antonescu pe care Sorin Rosca Stanescu l-a bagat la apa si cu ocazia ultimei sale iesiri, in care a somat SRI-ul sa gaseasca urgent persoanele vinovate de inregistrarea sedintelor PNL si USL, gest catalogat de SRS drept ”atac la siguranta nationala”.

”Vorbim despre cei mai importanti opt oameni din stat. Presedintele Senatului, premierul, ministri. Inregistrarea s-a facut in biroul sefului Senatului. Asa cum a zis si presedintele Crin Antonescu, este o inregistrare vadit ilegala”, a afirmat convins Rosca Stanescu, citandu-l pe Antonescu. Problema este ca nicio interceptare a vreunei discutii purtate de ”cei mai importanti opt oameni din stat” si din USL nu a fost facuta publica, in presa aparand doar inregistrarile facute la sedinta PNL. Despre ce alte interceptari vorbeste SRS, doar el stie. Si Antonescu, daca luam de bun tot ce spune Stanescu, asta insemnand insa si ca aceste inregistrari trebuie sa apara in spatiul public. Iar daca tot stie atat de multe avant la lettre, este de presupus ca Rosca Stanescu stie si cine le-a facut, prin urmare nu are niciun sens sa-l deranjeze pe George Maior cu o noua solicitare.

[poll id=”516″]

author avatar
Simona Badulescu
542 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger