AcasăPoliticaSorin Iliesiu a demisionat din PNL. "Nu ma asteptam ca presedintele Senatului...

Sorin Iliesiu a demisionat din PNL. „Nu ma asteptam ca presedintele Senatului sa ma numeasca ‘natarau'”

Sorin Iliesiu

La doar doua zile dupa ce liderul liberalilor, Crin Antonescu, anunta ca a propus excluderea senatorului, Sorin Iliesiu a anuntat ca demisioneaza din partid.

Sorin Iliesiu

Considerand ca „nu mai exista nici o speranta pentru invalidarea propunerii de excludere” a sa din PNL, pentru faptul ca si-a exprimat un punct de vedere cu privire la faptul ca „actualul presedinte ar putea sa faca un pas inapoi”, in favoarea fostului premier Tariceanu, Iliesiu a facut public, prin intermediul unei noi scrisori, faptul ca paraseste randurile formatiunii liberale.

Nu inainte de a-si exprima umirea fata de cuvintele alese de liderul PNL, totodata presedinte al Senatului, la adresa lui Iliesiu. „Nu ma asteptam ca presedintele Senatului Romaniei sa ma numeasca «natarau», respectiv neghiob, natang, gogoman sau dobitoc, pentru ca apoi sa dispuna excluderea mea”, noteaza Iliesiu in documentul amintit.

Liderul PNL sustinea, marti seara, ca in forurile inalte ale formatiunii nu s-a cerut demiterea sa. Antonescu, in schimb, a solicitat excluderea lui Iliesiu, pentru ca ai sai colegi sa inteleaga ca „nu orice natarau, in orice moment, poate vorbi orice”.

Citeste si: Liberalii zgaltaie scaunul lui Ponta

 

241 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger