AcasăPoliticaSocialistii de pe malul Senei il dau in gat pe fratele Ponta

Socialistii de pe malul Senei il dau in gat pe fratele Ponta

Premierul francez, Jean-Marc Ayrault, spune ca Victor Ponta stia de mult ca Romania nu va fi primita in Schengen la 1 ianuarie 2014.

Seful guvernului francez sustine ca Victor Ponta stia de mult, contrar pozitilor adoptate public, ca Romania nu intra in Schengen nici in 2014

Disputa care combina subiectul legat de libera circulatie a romilor cu primirea Romaniei in spatiul Schengen este inutila si ridicola in conditiile in care decizia (negativa) a fost deja luata, iar Bucurestiul stie foarte bine acest lucru – sustine seful guvernului francez.

”Conditiile nu sunt indeplinite in intregime, si eu am discutat in doua ocazii cu omologul meu Victor Ponta, premierul roman, si raspunsul (afirmativ in ceea ce priveste aderarea la Schengen – n.r.) nu este posibil la 1 ianuarie anul viitor. Romania, ca si Bulgaria, are de facut progrese in materie de politie, in materie de justitie, in materie de control al frontierelor”, afirma raspicat Ayrault, dand astfel peste cap toata regia pusa la cale, in tara, de Ponta.

author avatar
Simona Badulescu
423 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger